Фината кожа е съчетана с богат избор от фурнири и дървесина с отворени пори, като по желание може да се поръча и метална облицовка с дебелина 0,07 мм.

Свързани новини

16.08.2022 10:47

Bentley започва производството на Bentayga EWB

Видян 4642 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Bentley обяви началото на производството на новия Bentayga EWB, новия флагмански модел на марката, с въвеждането на нови процеси на ръчна изработка. Изработката на всеки модел отнема повече от 132 часа на квалифицирани майстори в завода в Крю, а наличните комбинации от тапицерии са зашеметяващите 24 милиарда - да, милиарда.

Bentley твърди, че новият по-дълъг Bentayga има най-подчертаната и най-меката диамантена вата по седалките и вътрешните тапицерии от всички свои модели. Перфорираната кожа има дигитално разположени 1 мм дупки, направени с помощта на специализирана машина за бродиране и по-малък микрошит.



Малките 1 мм отвори в панелите на вратите излъчват светлина благодарение на 68 светодиода, които са умело разположени под кожената тапицерия. Този тип околно осветление се нарича "Bentley Diamond Illumination", като потребителят може да променя цвета и интензивността му чрез информационно-развлекателната система.

Фината кожа е съчетана с богат избор от фурнири и дървесина с отворени пори, като по желание може да се поръча и метална облицовка с дебелина 0,07 мм. За нивото на внимание при производството на Bentayga EWB свидетелства фактът, че са необходими повече от 10 часа за нанасяне на дървения комплект в кабината, където толерансите се измерват в десети от мм.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв