Свързани новини

12.11.2013 12:25

AOC пусна изгоден монитор в бяло

Видян 1407 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С новия изгоден 24” (61 cm) монитор e2451Fh специалистът при дисплеите AOC предлага впечатляващ дизайн и съвременни технически спецификации за дома и офиса. Със стилен завършек в бяло този Full HD дисплей използва последно поколение LCD технология с LED подсветка, с което постига качество на картината на нивото на външния си вид. С време за реакция на пикселите от само две милисекунди този енергоефективен монитор е подходящ и за игри.


Забележителна производителност


AOC пуска най-новия модел от Style Line 51 серията с най-високотехнологичен TN панел. Постигайки осветеност от 250 cd/m² и естествен контраст от 1000:1, както и време за реакция на пикселите от 2 ms, e2451Fh осигурява брилянтни изображения без замазване или призрачни ефекти. Подходящ за офис приложения, този универсален Full HD дисплей е идеалният избор за всички, които търсят високо качество на картината, комбинирано с атрактивен дизайн.


Модерно оборудване


24-инчовият монитор получава видео сигнали от своя аналогов VGA порт, както и цифрово посредством DVI-D или HDMI. Наличният 3.5 мм аудио изход може да бъде използват за предаване на звука към външна озвучителна система. Освен че може да се накланя, мониторът идва с практичен софтуер: “e-Saver” и “Eco Mode” използват интелигентни режими на картината, за да намалят в още по-голяма степен консумацията на енергия, i-Menu позволява настройките на монитора да бъдат задавани удобно с мишката, в допълнение на тъч бутоните на рамката отпред. “Screen+” е приложение, което разделя големият 16:9 екран на различни пана, които са достъпни посредством клавиатурни комбинации.


e2451Fh покрива изискванията на множество строги сертификати, сред които EPEAT Silver, TCO 6.0 и Energy Star 6.0, което се постига и благодарение на усъвършенстваната LED подсветка с нейната консумация от само 25 W.


За всички свои монитори AOC предлага 3-тригодишна гаранция. Моделът e2451Fh е на препоръчителна крайна цена от 399 лв.


AOC е една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи. Високото качество, първокласният сервиз, атрактивният дизайн, грижата за околната среда и иновативността на продуктите, предлагани на конкурентни цени, са причините, поради които все повече потребители и дистрибутори имат доверие в марката AOC. Изключително широкото портфолио от компютърни дисплеи е спечелило множество награди. AOC е подразделение на TPV Technology Limited – най-големият производител на дисплеи в света. AOC обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. AOC работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

везни