А1 предлага новия сгъваем смартфон на Samsung – Galaxy Z Flip5 на изплащане с 0% оскъпяване с 5G плановете Unlimited.
01/02

Свързани новини

21.08.2023 12:30

А1 предлага Galaxy Z Flip5 на изплащане с 0% оскъпяване и 5G мобилен план

Видян 3763 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сгъваемият смартфон се предлага в комплект с безжични слушалки ttec Mode

А1 предлага новия сгъваем смартфон на Samsung – Galaxy Z Flip5 на изплащане с 0% оскъпяване с 5G плановете Unlimited. Предложението ще бъде актуално до края на септември в магазините на телекома и онлайн на A1.bg. Всички, които изберат модела, ще го получат в комплект с безжични слушалки ttec Mode.

Сгъваемият Z Flip5 предлага стилно, уникално изживяване с компактно устройство, създадено за себеизразяване. Новият външен дисплей Flex Window е 3,78 пъти по-голям спрямо този на предишното поколение и вече достига 3,4 инча. Той предоставя повече опции за персонализиране и осигурява лесен достъп до информация като хронология на обажданията, преглед на снимки и изпращане на текстови съобщения в движение с помощта на пълна QWERTY клавиатура.

Galaxy Z Flip5 разполага с нова Flex панта, която му позволява да се сгъва с плътно прилепване без пролуки между двете половини. Сгъвката в средата на основния 6,7-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей с FHD+ резолюция е значително по-малко видима в сравнение с тази на Galaxy Z Flip4 и е почти незабележима. Смартфонът е със защита Gorilla Glass Victus 2 на стъклените панели на корпуса и издържа на намокряне (IPX8).

Селфи камерата на смартфона е 10MP, а основната е с два сензора по 12МР. Моделът използва актуалния чипсет от висок клас Snapdragon 8 Gen2 for Samsung, 8GB RAM и 256 или 512GB вградена памет. Батерията е с капацитет 3700 mAh и поддържа 25W бързо жично и 15W безжично зареждане.

Z Flip5 се предлага в четири цвята - графит, естествен памук, лавандула и мента, а цените му на изплащане без оскъпяване започват от 68,34 лeва на месец за версията с 256GB и план Unlimited Ultra.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 НАТО 24.08.2023 18:15

    ХИЧ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ТИЯ КОМУНАРСКИ МЕНТЕТА.АКО ПРАВИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА МУНЧО ЧЕКИСТА В БЛИЦ И ДИР.БГ ВИ СПИРАТ АЙ ПИ АДРСА,ААКО СТЕ УПОРИТИ ВИ ДАВАТ НА МУТРИ.

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.