2024 Subaru Crosstrek с нов външен дизайн и някои необходими подобрения в комфорта

Свързани новини

16.03.2023 10:03

2024 Subaru Crosstrek с нов външен дизайн и някои необходими подобрения в комфорта

Видян 15631 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Subaru Crosstrek изглежда така, сякаш не познава граници. В центъра на радиаторната решетка се разливат едри черни шестоъгълници, а матова пластмаса покрива всички остри линии на каросерията на малкия SUV. В салона петместният автомобил лесно се превръща в двуместен, като облегалките на задните седалки се обръщат надолу, за да посрещнат повечето от популярните приключенски реквизити. Всички канута и палатки, които не се побират отзад, могат да се качат горе. Ако можеше да говори, Crosstrek щеше да каже: "Върви смело напред, не се страхувай от мечки и скални отломки!" Увереността му е очарователна, макар и амбициозна, пише caranddriver.com


За 2024 г. Crosstrek не се стреми към радикални промени, а към малки, но необходими подобрения. За първи път се предлагат безжични услуги Android Auto и Apple CarPlay. Най-новата версия на пакета EyeSight за безопасност в помощ на водача има по-широко зрително поле, за да предупреждава по-бързо за велосипедисти или пресичащи пътници. Респектиращата икономия на гориво (26-27 mpg в града/33-34 на магистрала/29 комбинирани) се запазва, а началната цена от 26 290 USD остава непроменена. Версията Premium, която шофирахме, с електрически люк, система за откриване на мъртвата зона и пакет All-Weather, все още е под 30 000 долара.


Subaru усъвършенства своя автомобил, преоблечен като SUV, откакто за първи път постави двуцветна боя на Impreza през 1996 г. Crosstrek от 2024 г. покрива с нови ламарини по-стегнатото шаси, добавя малко тапицерия на седалките и успокоява звука в купето, за да можете по-добре да слушате подкаста на REI по пътя към работа. Ръчната скоростна кутия е премахната, но иначе няма съществени промени в задвижването, тъй като базовите версии на Crosstrek и Premium се предлагат със същия 2,0-литров четирицилиндров двигател, както и преди, докато версиите Sport и Limited получават 2,5-литров вариант с допълнителни 30 к. с. Първото ни шофиране ни настани зад волана на Crosstrek Premium с цвят Offshore Blue Metallic - представете си морско сивото на езеро под облачно небе - и ни изпрати на еднодневно пътешествие през Националния парк Джошуа Трий в Калифорния и по близките пътеки за високопроходими автомобили.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец