Свързани новини

25.06.2012 11:28

Жените луди за секс по време на Евро 2012

Видян 6143 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сайт за извънбрачни връзки в Англия е регистрирал нарастване със 77% на жените, търсещи секс по време на европейското първенство в Полша и Украйна. IllicitEncounters.com, който има над 680 000 членове, съобщава, че е установил повишаване на дамската активност веднага след началото на турнира. На 19 юни, когато Англия би  Украйна (1:0) за място в четвъртфиналите, интересът на жените към сайта се е повишил с 82%. Подобно увеличение е регистрирано и по време на мачовете на Англия срещу Франция (1:1) и Швеция (3:2). Женската активност на сайта нараснала по време на трите мача наред с увеличаването на телевизионната аудитория. "Данните показват, че мачът между Англия и Швеция е имал по-голяма зрителска аудитория от който и да е друг мач, излъчен по време на Евро 2008. Броят на интересуващите се от футбол хора явно нараства, но същото може да се каже и за жените, които се чувстват отритнати, заради манията на съпрузите им към играта", казва говорителката на сайта Роузи Фрийман-Джоунс. Активността на сайта се очаква да нарасне още в хода на турнира и да достигне връхна точка за полуфиналите.

“Може би тези данни ще послужат като сигнал за събуждане на британските мъже - ако не обърнете внимание на тези жени, те ще си тръгнат и ще намерят някой, който ще го направи. За предпочитане е това да е човек, който танцува салса или се занимава с градинарство", допълва говорителката.




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец