На 14 май от 20:30 часа ще се състои финалното теглене на играта на efbet, когато ще се раздадат и големите награди в "Тръпка за злато"

Свързани новини

09.05.2022 13:47

Завръщане в миналото: Време е за Тръпка за злато с Великия Гетсби

Видян 994 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Остават броени дни до финалното златно теглене "Тръпка за злато" – бонус играта на efbet, която раздава милиони и кара всеки участник да се потопи в Гетсби атмосферата.


 


"Тръпка за злато" стартира в края на 2021 година и бързо се превърна в любимо предложение на любителите на хазартните забавления. До момента играта е раздала над 3 милиона лева под формата на награди, но най-интересното тепърва предстои.


 


Кога е финалното теглене "Тръпка за злато"?


 


На 14 май от 20:30 часа ще се състои финалното теглене на играта на efbet, когато ще се раздадат и големите награди в "Тръпка за злато". На специално събитие във Военния клуб Event Academy Bulgaria ще накара феновете наистина да "тръпнат" за злато!


 


На зрелищната церемония ще се раздадат куп награди, но и ще се състои невероятно парти, което ще продължи чак до зори. Феновете наистина ще се потопят в Гетсби атмосфера и ще се върнат в 30-те години на миналия век с много шампанско, блясък и пера!


 


Специален дрескод "Гетсби"


 


За невероятната вечер ще има и специален дрескод - The Great Gatsby. Официално облекло, перли, тиранти, пера, рокли с дълбоко деколте, елегантни папийонки и блясък по цялото тяло са сред основните характеристики на Гетсби епохата.


 


Събитието се очаква с голям интерес, като освен това специални гости на efbet ще бъдат Криско, балет NOVA и Braganza. Водещ пък ще е MR. Cash!


 


Какви са наградите?


 


На събитието ще бъдат раздадени награди на обща стойност 800 хиляди лева. Петима ще бъдат големите печеливши, а всеки от тях ще получи по 1 килограм чисто злато.


 


Събитието около тегленето ще се предава на живо в каналите на efbet, така че всички желаещи да могат да проследят какво ще се случи.


 


Наградният фонд от 300 000 лв. в парични награди е разпределен по следния начин:


 


3 х 50 000 лева
2 х 25 000 лева
5 х 10 000 лева
10 х 5 000 лева


 


Промокод за билетите за "Тръпка за злато"


 


Билетите за Гала вечерта са на цена от 50 лева и могат да бъдат закупени от Eventim. Към всички наши читатели имаме комплимент, чрез който може да ползвате 50% отстъпка от цената на билета. Кодът за отстъпка е: GOLDGUEST.


 


Всеки нов потребител на efbet пък може да се възползва от два отлични начални бонуса - 100% начален бонус спорт до 200 лева за спорт, който е за феновете на спортните залози, както и 100% начален бонус казино до 1500 лева за любителите на игрите на късмета.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни