Всеки, работил и ползвал Армеец знае, че заедно с Иван Драндийски и редица колеги за няколко години начертахме нови стандарти и практики в управлението и развитието на зали

Свързани новини

06.10.2022 15:17

Залата Арена вече не е Армеец. Руди е умникът, държавата губи милион годишно

Видян 4166 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Най-голямата спортна зала у нас – Арена Армеец, остана без генерален спонсор. Това обяви в социалните мрежи един от бившите директори на съоръжението Борислав Велков. Според него вина това да се случи има бившият спортен министър Радостин Василев.

Ето какво точно написа Велков в профила си във Фейсбук:

„Време за избори и за вече бившата Арена Армеец София. От днес тя просто e залата на кръговото на 4-ти километър. Единадесет години след откриването на залата и провеждането на конкурс за наименование и генерален спонсор, който направихме с огромно желание да градим стандарти и история в спортния маркетинг, залата е безименна, дори е станала безлична“, посочи той.
„Всеки, работил и ползвал Армеец знае, че заедно с Иван Драндийски и редица колеги за няколко години начертахме нови стандарти и практики в управлението и развитието на зали. Обиколихме света, за да практикуваме и да се учим. Вложихме желание, воля и търпение. Да, все още има това-онова, което и днес се прилага, но като цяло картинката е тъжна, безперспективна за спорта, културата и преживяването на публиките“, пише още Велков.


„Много забележки могат да се отправят към дейността на НСБ през годините, но последното ръководство показа тежко непознаване на материята, която е много специфична и не е за всеки ръководител. Да не подготвиш о’време нов генерален спонсор за представителната зала на София и България е слаб 2 в управлението и маркетинга. Този конкурс трябваше да бъде обявен поне преди 6 месеца, чрез което да се извлекат всички възможни имиджови ползи за залата и столицата.


Вместо това НСБ има модерен софтуерен продукт? Когато разгледаш ГФО-тата на дружествата в състава на НСБ, виждаш, че идейно, концептуално, управленски и финансово са останали далеч, далеч в миналото. Не Софт, а ХАРДуера трябва да се подмени спешно в тази структура. Да се върнем на темата! От утре събитията в залата ще се провеждат в  залата на 4ти километър, а докато се намери нов генерален спонсор може да се именува Арена Руди. Срещу 1 млн. на година, обаче“, обяви Велков.



Пламен Валентинов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

НОИ

Отпускат над 13 милиона лева за увеличение на заплатите в НОИ

Над 13 милиона лева ще бъдат отпуснати за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено