Томова, която е 91-а в световната ранглиста, не е включена в състава от пет състезателки, тъй като е предпочела да съсредоточи подготовката си върху индивидуалното си представяне за сезона на червено.

Свързани новини

15.03.2023 15:43

Виктория Томова няма да играе за България на Били Джийн Къп

Видян 4354 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Първата ракета на България Виктория Томова няма да играе за националния тим на турнира по тенис Били Джийн Къп през следващия месец. Срещите от първа група на Евро-африканската зона ще се играят на червени кортове в турския курорт Анталия от 10 до 15 април.
Томова, която е 91-а в световната ранглиста, не е включена в състава от пет състезателки, тъй като е предпочела да съсредоточи подготовката си върху индивидуалното си представяне за сезона на червено.


Така капитанката Дора Рангелова е номинирала за участие в женската отборна надпревара Гергана Топалова, Изабелла Шиникова, Джулия Терзийска, държавната шампионка в зала Денислава Глушкова и Лиа Каратанчева. За 19-годишните тиийнейджърки Глушкова и Каратанчева това ще бъде дебют в националния тим.


"Разговаряхме много пъти с Виктория Томова, но тя иска да концентрира подготовката си към Ролан Гарос. Без нея ще опитаме да постигнем целта си, а тя е оставане в групата. Вярвам във възможностите на повиканите момичета", каза пред сайта на БФТенис Рангелова.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и