Свързани новини

28.01.2014 13:38

Цвети Пиронкова пропуска Фед къп

Видян 1298 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата ракета на България при жените Цветана Пиронкова отпадна от състава на България за двубоите от 1-ва група на Евро-африканската зона на турнира Фед Къп, който ще бъде проведен от 4 до 9 февруари в Будапеща. Турнира ще пропусне и Диа Евтимова.


Причината за това са контузии, съобщи официалният сайт на БФ Тенис. Шампионката ни от Сидни Пиронкова не успя да се възстанови навреме за турнира заради травмата в бедрото, която я мъчеше още на Откритото първенство на Австралия. Евтимова пък се контузи миналата седмица на турнира в Дейтона Бийч (САЩ) и в момента има болки при стъпване.


"Много съжалявам за Цвети, винаги е била на линия за България. Искам да й благодаря за досегашното представяне и да пожелая на нея и на Диа бързо възстановяване. В тяхно отсъствие ще повикам Изабелла Шиникова и Борислава Ботушарова. В създалата се нова ситуация давам път на младите - в отбора е и Виктория Томова, а първа ракета е Елица Костова. Заминаваме за Унгария със задача да запишем поне една победа и да останем в групата", заяви капитанът на отбора Дора Рангелова.


Цветана Пиронкова дебютира за България на 23 април 2003 година срещу отбора на Югославия в Ещорил. Оттогава пловдивчанката не беше пропускала двубой за Фед къп. Тя има 50 мача в турнира и е записала 26 победи в тях. Националният отбор е в група D в Будапеща заедно със съставите на Беларус, Португалия и Турция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей