Свързани новини

19.12.2011 15:01

ЦСКА и Левски се ожениха!

Видян 3191 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като собственикът на Левски Тодор Батков назначи за изпълнителен директор заклетия цесекар Стилиян Шишков, който е собственик и на червената медийна колона Sportal.bg, вчера кръвните врагове официално се сродиха.
Синът на бившия бос на армейците Васил Божков – Антон, стана кум на вратаря на сините Божидар Митрев. Наследникът на шефа на НОВЕ, който в живота е двойка с дъщерята на някогашния кмет на София и голям левскар Стефан Софиянски – Ива, минава за фен №1 на ЦСКА. Той не пропуска мач на Българска армия и на няколко пъти дори се заговори, че Божков-джуниър има мерак да стане президент на клуба на сърцето си. Според Всеки ден Антон и Ива вече са се нанесли в луксозна къща, подарък от приказно богатия свекър. Цената й се върти около 3 милиона лева. Хубавата Ива от известно време носела годежен пръстен, който според вещи в материята струва не по-малко от 20 000 евро. Антон обикновено се движи в бронирани коли и с бодигардове. Хора, които го познавали отблизо, споделяли, че момчето е земно и разбрано и вероятно ще направи г-ца Софиянска истински щастлива. За да си спестят светската суматоха и неприятното любопитство, двете фамилии планирали да направят сватбата в чужбина.
Вчера обаче Антон Божков и Ива Софиянска се появиха като кумове на сватбата на Божидар Митрев, който най-после взе дългогодишната си приятелка Деси, от когото има син на годинка и половина. Купонът бе в луксозния хотел РИУ Правец, каймакът на присъстващите наброяваше 350, а за градуса на дансинга и масите се грижеха многогодишни и квалитетни спиритуози, както и мегазвездата на сръбския фолк Кеба, Десислава, която вече се подвизава като Дес, и чалга класикът Илиян Михов-Баровеца.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

рак