Свързани новини

19.11.2013 12:25

Спряха правата на Петър Хубчев

Видян 1018 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз спря правата на старши треньора на Берое Петър Хубчев, информира сайтът на централата. Решението е взето още на 15 ноември, ден след изгонването на наставника на заралии в мача с Лудогорец (1:2), но е публикувано и официално оповестено едва сега. Напрежението между Лудогорец и старозагорския клуб бе обтегнато още преди мача помежду им, след като група от 30-40 ултраси на Берое осъществиха безпрецедентна атака срещу щаба и футболистите на Лудогорец в Стара Загора.


„Спира се правото да изпълнява функции от името на отбора на Петър Хубчев (ст. треньор на ПФК Берое) като наказанието ще се определи на следващо редовно заседание на ДК към БФС“, се казва още в съобщението, поместено в сайта на БФС.


Националният фен клуб на Берое застана твърдо зад старши треньора Петър Хубчев и изрази своята безрезервна подкрепа към всички негови действия, чрез официално писмо. Хубчев е приеман като герой в Града на липите, след като миналия сезон успя да спечели Купата на България със своите възпитаници. Последвалият успех доведе до участие на заралии в Евротурнирите.





Етикети
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв