01/02

Свързани новини

08.07.2020 18:02

Спорт Тото и Български пощи вече предлагат еднократни и многократни карти за столичния градски транспорт

Видян 1810 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От 1-ви юли Български пощи в София продават превозни документи и винетни стикери на Центъра за градска мобилност.  До дни се очаква продажбата им да започне и в пунктовете на Български спортен тотализатор.


Превозни документи и винетни стикери на Центъра за градска мобилност вече се продават във всички 114 клона на Български пощи в София. Всеки може да си закупи билет от 1,60 лв., дневна карта за цялата мрежа или талон за 10 пътувания, както и талони за паркиране в „синя“ и „зелена“ зона.


Спортният тотализатор разполага със 117 обекта в столицата, в които от средата на юли, освен числовите и лотарийни игри, за допълнително удобство на хората, ще продават и карти за целия градски транспорт (за еднократно и многократно пътуване), както и талони, необходими за паркиране в „Синя зона“ и „Зелена зона“ в София.


Новата инициативата цели да компенсира липсата на продажби на превозни документи от шофьори в автобуси, трамваи и тролеи, преустановени от началото на пандемията от COVID-19. Тя ще бъде едно наистина допълнително улеснение за гражданите на столицата, защото тотализаторът разполага с вече изградена и позната широка логистична мрежа. В същото време всеки посетител на обектите ще може допълнително лесно и бързо да се информира за атрактивните игри, които Спорт Тото предлага.


По този начин ЦГМ в партньорство с Български пощи и Български спортен тотализатор разширява търговската си мрежа и създава удобство на пътниците.


От 29 юни 2020 г., превозни документи за наземния транспорт се продават и в 69 каси на метростанциите.


За удобство на гражданите, дълъг период от време през извънредното положение, контрольорите на ЦГМ продаваха билети от 1,60 лв. в превозните средства.


Работят и 62-те бюра за продажба на превозни документи на ЦГМ, част от които са с удължено работно време. Още над 270 партньорски точки в София продават превозни документи. Крайградските зони се обслужват от мобилните екипи на ЦГМ, които зареждат на място карти и продават други превозни документи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и