A Bola
06.06.2023 14:55

Собственикът на Sportal.bg сключи споразумение за придобиването на A Bola

Видян 1282 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Базираната в Швейцария Ringier Sports Media Group (RSMG) и Vicontrol SGPS S.A. сключиха споразумение за придобиването на A Bola (вестник, цифров и телевизионен канал), както и списание AutoFoco.

Очаква се сделката да бъде завършена през следващите седмици.

Двете страни се споразумяха да запазят в тайна продажната цена и оценката на придобиваните компании.

RSMG обединява лидерите на националния пазар в спортните медии с глобални технологични решения. С осем марки и още, които да се присъединят към групата, RSMG достига до 30 милиона спортни фенове месечно от Централна Европа до Западна Африка. RSMG беше основана през лятото на 2022 г. като дъщерно дружество на базираната в Швейцария Ringier AG, медийна и технологична компания. Семейната компания вярва в предприемачеството, сътрудничеството, иновациите, доверието и смелостта от 190 години.

Относно Ringier AG

Ringier е швейцарска медийна и технологична компания. Групата се състои от около 140 компании в 19 държави, които управляват набор от водещи медийни марки, цифрови платформи и пазари. Почти 80 процента от оперативната печалба идва от дигиталния бизнес. Това прави Ringier една от водещите медийни компании в Европа. Семейният бизнес се основава на предприемачество, сътрудничество, иновации, доверие и смелост вече 190 години.
Относно A Bola

A Bola е известен спортен вестник, базиран в Португалия, който обхваща широка гама от национални и международни спортни новини със силен фокус върху футбола. Вестникът излиза за първи път на 28 ноември 1945 г., което го прави едно от най-старите и уважавани спортни издания в страната. A Bola спечели значителна репутация със своето цялостно отразяване на футбола, предоставяйки задълбочени анализи, доклади от мачове, интервюта с играчи и новини за трансфери. Вестникът отразява както вътрешните португалски лиги като Primeira Liga, така и големи международни състезания, включително Шампионска лига и Световното първенство. Освен футбол, A Bola обхваща и други спортове като баскетбол, хандбал, тенис, моторни спортове и др. Вестникът включва статии, мнения и редакционни статии от екип от опитни спортни журналисти и експерти. A Bola е известен със силните си връзки с португалската футболна общност и е развил близки отношения с играчи, треньори и служители в клубовете.
 
Вестникът се смята за надежден източник на информация за футболните ентусиасти, предоставящ точни и актуални новини и анализи. През годините A Bola си спечели лоялни читатели и се превърна в основен източник на спортна информация в Португалия. Неговото цялостно отразяване, журналистическата почтеност и задълбочените познания за спортния пейзаж допринесоха за неговата трайна популярност както сред спортните фенове, така и сред професионалистите.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови