Най-запалените фенове на "ЦСКА-София" ще продължат да бойкотират мачовете на отбора и през сезон 2022/23. Това стана ясно от декларация на обединената организация Трибуна Сектор Г, под която са се подписали 27 фенклубове и фракции

Свързани новини

27.06.2022 13:32

Синът на Ганчев не успя да спре бойкота на феновете на ЦСКА-София

Видян 2380 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Най-запалените фенове на "ЦСКА-София" ще продължат да бойкотират мачовете на отбора и през сезон 2022/23. Това стана ясно от декларация на обединената организация Трибуна Сектор Г, под която са се подписали 27 фенклубове и фракции, предаде Сега.




Привържениците продължават да са недоволни от методите на управление на собственика Гриша Ганчев, като не са били разубедени от сина му Данаил Ганчев, който проведе редица срещи с фенската маса из страната през последните седмици. На тях той призна, че са допуснати грешки от страна на ръководството и дори разкри, че е заявил на баща си, че клубът е бил ръководен аматьорски в последните години.




Въпреки това обаче феновете не са били настроени по-оптимистично след чутото. "Бяха обсъдени актуалните процеси, свързани с ЦСКА и изводът е ясен - съществена промяна в аматьорското управление на любимия ни клуб не се забелязва. Обявеният от нас по-рано бойкот продължава, а нашата позиция остава непроменена - "Сектор Г" остава извън стадиона, а последващи действия и мерки от наша страна ще бъдат взети и обявени съобразно ситуацията", написаха от "Трибуна Сектор Г".



Недоволството на публиката ескалира след загубата с 0:1 от "Левски" във финала за Купата на България. Последваха доста неприятни сцени - по автобуса с отбора бяха хвърляни банани, което тъмнокожите футболисти приеха като израз на расизъм и отказаха да играят в домакинството срещу "Ботев" (Пд). Преди въпросния мач пък дори бе изкривен един от страничните стълбове на врата на терена.




Последва и декларация, в която организираните привърженици обявиха, че няма да стъпят на мач на "ЦСКА-София" докато Гриша Ганчев не се оттегли.




Самият бизнесмен отчете като своя грешка, че клубът не е поддържал по-добра комуникация с феновете, но същевременно прибегна до един от ходовете, от които най-често се оплакват "червените" запалянковци - направи поредна треньорска смяна с назначаването на Саша Илич на мястото на Алън Пардю.











Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще се чувствате енергични

Днес ще се чувствате енергични и готови да преследвате