Във втория кръг звездният дует ще се изправи срещу японката Шуко Аояма и тайванката Хао-Чин Чан, които спечелиха поотделно турнира през 2020 и 2019 година съответно.

Свързани новини

22.06.2022 11:45

Серина Уилямс се завърна с трудна победа

Видян 2352 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Носителката на 23 титли от Големия шлем Серина Уилямс направи победно завръщане на корта след почти едногодишно отсъствие.




40-годишната американка, която не бе играла официален мач от първия кръг на Уимбълдън миналата година, постигна победа на двойки на турнира на трева в Ийстборн, който е от категория WTA 500.




Уилямс и партньорката и третата в световната ранглиста на единично Онс Жабьор от Тунис се наложиха с 2:6, 6:3, 13-11 над чехкинята Мари Боузкова и испанката Сара Сорибес Тормо в мач от първия кръг.




Уилямс и Жабер, които за пръв път играят заедно, имаха проблеми в първия сет, в който загубиха пет последователни гейма.




Проблемите изглеждаше, че съпътстват американката и тунизийката и във втория сет, в който те на два пъти изоставаха с пробив, но в крайна сметка успяха да го измъкнат след 6:3.




Това наложи изиграването на дълъг тайбрек до 10 точки. В него и двете двойки пропуснаха мачболи - Боузкова и Сорибес Тормо един при 11-10, а Уилямс и Жабьор два - при 9-8 и 10-9, но в крайна сметка при третата си възможност успяха да спечелят срещата.




Във втория кръг звездният дует ще се изправи срещу японката Шуко Аояма и тайванката Хао-Чин Чан, които спечелиха поотделно турнира през 2020 и 2019 година съответно.




Снимка: БГНЕС


Източник: БНР



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби