Само седем минути по-късно нов пас на Меси към Мартинес също завърши технично във вратата на противника, но и този гол бе отменен поради засада.

Свързани новини

22.11.2022 14:31

Саудитска Арабия шокира Аржентина с два бързи гола

Видян 3572 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на Саудитска Арабия поднесе една от най-големите изненади в историята на груповата фаза на световните първенства по футбол с победа с 2:1 срещу Аржентина. Азиатците направиха впечатляващ обрат в началото на второто полувреме.


Мачът започна отлично за Аржентина, като още във втората минута Меси стреля, но вратарят Мохамед Ал Оваис спаси.


Малко след това словенският съдия Славко Винчич даде дузпа за южноамериканците след видео преглед, като видя нарушение без топка срещу Родриго де Пол. Меси изпълни точно и даде преднина на отбора си.
Последва силен натиск на аржентинците, които пратиха топката във вратата на съперника още три пъти - веднъж Меси и два пъти Лаутаро Мартинес, но и в трите случая бяха отсъдени засади.


В началото на второто полувреме Саудитска Арабия направи това, което малцина са си представяли, като само за няколко минути успя да поведе в резултата. В 48-ата минута Салех Ал-Шехри надбяга Кристиан Ромеро и с удар в долния ляв ъгъл изравни. Пет минути по-късно Салем Ал-Давсари вкара забележителен гол при добра атака.


От този момент Аржентина започна да атакува постоянно. Шампионът от Копа Америка владееше повече топката и опитваше да вкара, но нямаше успех.
Аржентина бе определяна за един от големите фаворити на световното първенство в Катар. Небесносините са настоящият шампион на Южна Америка.
Другите два отбора в групата са Полша и Мексико.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,