а сбирката, непризната за легитимна от настоящото ръководство на БФС, начело с Борислав Михайлов, присъстваха точно 76 делегати

Свързани новини

18.03.2022 19:03

Със 100% от гласовете Бербатов е президент на БФС, според форума в НДК

Видян 2250 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Димитър Бербатов беше избран за нов президент на Българския футболен съюз със 76 гласа на обявения като конгрес на централата от самия него форум в НДК, предаде БНР.


 


На сбирката, непризната за легитимна от настоящото ръководство на БФС, начело с Борислав Михайлов, присъстваха точно 76 делегати, което означава, че Бербатов е избран със 100 процента от техните гласове.


 


Те обаче представляват около 15% от общата бройка на футболните клубове в страната.


 


Малко преди това на сбирката в НДК 75 от делегатите гласуваха за освобождаването на Борислав Михайлов и членовете на Изпълкома.


 Бе избран нов състав на Изпълкома, в който освен самия Бербатов, влизат още Стилиян Петров, Мартин Петров, Петър Величков, Борис Станков, Михаил Мадански, Бойко Величков, Петър Тодоров, Данаил Маджаров, Ясна Ставрева, Милен Русев, Бисер Цолов, Светослав Петров, Николай Жейнов и проф. Георги Попов.


 


На следващия конгрес броят на членовете на  Изпълкома ще бъде сведен от 15 на 9, според Бербатов.


 


По-рано от екипа на Борислав Михайлов реагираха остро на проявата, организирана от Бербатов, нарекоха я "фарс" и заявиха, че са сезирали ФИФА и УЕФА.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.