Свързани новини

16.11.2021 10:21

Съдът спря вписването на решенията от конгреса на БФС

Видян 1721 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Софийският градски съд е спрял вписването на решенията на конгреса на Българския футболен съюз. Димитър Бербатов, който загуби изборите за президент срещу Борислав Михайлов, съобщи, че решенията на съда са след жалби на три клуба – Балкан (Варвара), Венци и Русокастро. Балкан (Варвара) подаде жалба, тъй като представителят на клуба Георги Градев не беше допуснат до конгреса. След това от БФС заявиха, че конгресът е бил легитимен и обвиненията срещу тях са "лъжливи внушения".
Бербатов публикува във Фейсбук решенията на съда и написа: "Очаквано, два състава на Софийския градски съд постановиха спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12 октомври в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел. Три футболни клуба - ФК Балкан Варвара, ФК Венци и ФК Русокастро, обжалваха тези решения поради множество нарушения на процедурата по провеждане на конгреса."

По неговите думи от БФС още не са подали протокола от конгреса.
"Ведно с това, БФС още крие протокола от конгреса, което затвърждава съмненията, че протоколът може да бъде фалшифициран.
Фактът, че правният консултант на БФС (сериозна адвокатска кантора) не е подала основния документ, необходим за това вписване, показва, че съдържанието на протокола е причина за сериозни притеснения от страна на БФС", написа още Бербатов.
БФС може да обжалват спирането в срок от една седмица.





 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 17.11.2021 14:50

    Михайлов е аут като Бойко - само е въпрос на време.Жалко за ,,Левски" - пак заложиха на куция кон.Защо се очудвате, че отборът е на това дередже.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и