Карина Истомина

Свързани новини

10.06.2023 17:00

Руската футболна звезда се ожени за блогърка с тежко минало

Видян 3612 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболната звезда на Динамо Москва Фьодор Смолов се ожени за популярната руска диджейка и блогърка Карина Истомина. Двойката сподели новината за връзката си в социалните мрежи, като изненада милионите си последователи.

Преди това 33-годишният Смолов имаше връзка с племенницата на бившия руски президент Борис Елцин Мария Юмашева, която е с 12 години по-млада от него.

Малко повече от месец след като стана ясно, че Смолов се среща с Истомина, двойката публикува свои снимки с брачни халки, а Истомина обяви, че ще приеме фамилията на футболиста.

Смолов е смятан за един от най-добрите футболисти в страната и е изиграл над 45 мача за националния отбор на Русия. Започва кариерата си в Динамо Москва, където е неизменна част от отбора от 2007 до 2015 г. След това играе за няколко други клуба, сред които Селта Виго в Испания и Фейеноорд Ротердам в Нидерландия. През 2022 г. се завръща в Динамо, като през тази година завършва общо 31 мача за клуба, вкарвайки 12 гола и давайки 6 асистенции.

От своя страна Истомина е смятана за един от най-известните диджеи в Москва, а освен това е подкастър, блогър и инфлуенсър в Instagram. Преди това 29-годишната жена е работила и като модел, а в един момент е била PR мениджър на руската синтпоп група Tesla Boy.

През 2021 г. тя влезе в заглавията на вестниците, след като разкри за битката си с пристрастяването към забранени вещества и разкри, че година по-рано е била диагностицирана с гранично личностно разстройство и дори се е опитала да се самоубие. По-късно тя споделя с последователите си как е преминала през 12-стъпкова програма за самопомощ и оттогава се застъпва за себеприемането и говори за ползите от отказа от наркотиците, ангажирането с по-здравословен начин на живот и психично здраве.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще