Свързани новини

06.11.2014 10:15

Роналдо взе Златната обувка

Видян 1854 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездата на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо получи "Златната обувка" за най-добър голмайстор в Европа и поиска нов договор с клуба след изтичането на настоящия му ангажимент след почти четири години.


Нападателят е свързван със завръщане в "Манчестър юнайтед", откъдето премина на "Сантяго Бернабеу" за рекордните през 2009 г. 80 млн. паунда.


В сряда Роналдо получи "Златната обувка" за отбелязаните от него 31 гола в Ла Лига през сезон 2013/14. "Надявам се да довърша контракта си с "Реал" на 33 години и след това ще видим дали клубът ще иска да остана. Все още се чувствам млад и имам дълъг път до оттеглянето", каза португалецът.


Футболистът, който е номиниран за "Златната топка", вече реализира 22 попадения за белите във всички турнири през този сезон. Досега той има общо 194 шампионатни гола в 174 мача за "Реал", както и 55 попадения в 55 срещи в Шампионската лига.


Пред сайта на клуба нападателят обясни, че с президента Флорентино Перес ще водят преговори за подновяването на договора му, който беше подписан през септември 2013 г.


"Много съм щастлив и се намирам в отлична форма. В лично и професионално отношение всичко върви отлично. Искам да печеля и да вдигна колкото се може повече трофеи с тима", обясни Роналдо.


Двукратният носител на "Златната топка" получи третата си "Златна обувка" и допълни, че иска да стане най-добрият футболист в историята.


"Да съм най-добрият в Португалия не е достатъчно за мен. Продължавам да работя, за да стана най-великият въобще. Нямам какво да доказвам на никого, единствено на себе си. Искам да продължа да работя по същия начин, защото става все по-трудно и по-трудно да подновявам постиженията си. Искам да бъда най-добрият в най-добрия клуб в света", завърши Роналдо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог