Всички в Манчестър Юнайтед остават фокусирани върху продължаването на напредъка на отбора под ръководството на Ерик тен Хаг и съвместната работа за постигане на успех на терена", написаха от клуба.

Свързани новини

23.11.2022 09:47

Роналдо и Манчестър Юнайтед се разделиха

Видян 4056 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Кристиано Роналдо се раздели по взаимно съгласие с Манчестър Юнайтед, информираха официално от клуба.


„Клубът благодари на Роналдо за изумителния му принос в двата престоя на Олд Трафорд, в които отбеляза 145 гола в 346 мача. Пожелаваме му всичко най-добро.”
В краткото съобщение на официалния сайт на червените дяволи се допълва, че “всички в Юнайтед остават съсредоточени върху продължаване на прогреса при Ерик тен Хаг и ще работят заедно за успехи на игрището”.


„След преговори с Манчестър Юнайтед се разбрахме по взаимно съгласие да прекратим нашия договор. Обичам Манчестър Юнайтед и феновете - това никога няма да се промени. Мисля, че това е правилният момент да потърся ново предизвикателство. Пожелавам всичко най-хубаво на Манчестър Юнайтед”, се казва в кратко изявление на португалската звезда.


Както е известно, Кристиано взриви футболната общественост точно преди началото на Мондиал 2022 с интервюто си пред Пиърс Морган. В него той открито атакува мениджъра Тен Хаг, собствениците от фамилия Глейзър и дори разкритикува остарялата база.


Още след излъчването му (в рамките на няколко дни) се заговори, че адвокатите на Юнайтед са започнали да проверяват възможностите да се прекрати договора, който изтичаше в края на сезона.


Междувременно стана ясно, че собствениците на Манчестър Юнайтед са готови да продадат клуба или поне да привлекат нови инвеститори. В официално съобщение от Олд Трафорд информираха, че вече са “отворени” за промени.


„Манчестър Юнайтед, един от най-успешните клубове в световната история на спорта, обявява, че Бордът на директорите инициира процес, в който ще проучи стратегически алтернативи за клуба.


Това има за цел да подобри бъдещия растеж на клуба, като крайната цел е той да може да достигне такова състояние, че да може да се възползва от възможностите на футболния терен и на пазара. Като част от този процес Бордът ще обсъди всички стратегически алтернативи, в това число нови инвестиции в клуба, продажба или други сделки”, пише в съобщението на клуба.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Вълдобрев и Обичайните

Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне

Осем града и нов албум с единайсет нови ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне