Свързани новини

10.02.2020 16:12

Поне 21 дела се водят срещу Левски

Видян 1248 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поне 21 дела се водят срещу Левски, разкри адвокат Иво Ивков, който защитава интересите на сините. В тази бройка не влизат многомилионните искове на бивш генерален спонсор и на фирмата, построила сектор А на Герена.


Делата са 21 плюс-минус едно, но непрекъснато излизат нови. Лешоядите започват да кръжат все по-ниско. Левски може да е ранен, но в момента всичко в клуба функционира”, заяви юристът, който е син на легендата Кирил Ивков пред БНТ. Той допълни, че 21-те иска са на стойност около 400 000 лева и са за периоди, в които е управлявало предишното ръководство.


“Жалкото е, че сред тези лешояди е и БФС. В нарушение на собствената си процедура  и неспазвайки собствения си дисциплинарен правилник, оттам ни заплашиха с отнемане на точки. В БФС трябва за влязат в 21 век, за съжаление 20-и го пропуснаха”, каза още Ивков.


В същото време изпълнителният директор на сините Павел Колев успокои привържениците на клуба, заявявайки, че няма вариант Левски да не завърши сезона.


“Възможно е да има продажба на футболисти, за да се подпомогне финансовото състояние. Трбява сега да се случат нещата, защото, ако се помотаем още малко, може да затворят навсякъде трансферните прозорци. Засега конкретни оферти няма. Възможно е да се случи и с нови спонсорски и рекламни договори. Идеята на феновете за помощ е реална, работим по тези варианти, днес предстоят разговори и с тях. Няма вариант отборът да не доиграе сезона. Ако трябва ще доиграем шампионата с тези, които останат", сподели Павел Колев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи