Свързани новини

02.02.2022 09:56

Парите ще бъдат платени: ЦСКА София

Видян 995 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Парите ще бъдат платени! И дано да са последните източени заради безхаберие и безотговорност финансови средства от клуба!", обявиха собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков във връзка със забраната на тима да картотекира нови футболисти, наложена от ФИФА заради дълг към бившия играч на "червените" Юнес Бенжелюн.


 


Впоследствие стана ясно, че клубът е загубил дела и срещу други бивши свои играчи и техните агенти, като според ръководството на ЦСКА общата дължима сума надхвърля 1,5 милиона евро. "В последните 5 години армейският клуб водеше тежки битки във ФИФА и КАС с адвокатите на футболистите Сержиньо Рибейро, Гуидо Ди Вани, Нилсон Барош, Бернардо Тенгариня, Юнес Бенжелюн и агентите Мадам Ба и Хуан Руано. Повечето от Вас, обичащи клуба, дори не се сещат кои са тези лица, нали?


 


Да, но стойността на делата и предявените претенции за обезщетения е над 1 500 000 евро! Интересен е фактът, че тези футболисти и агентите не зачетоха българското законодателство и не потърсиха в установения от закона срок дължимото от синдика на дружеството в несъстоятелност", се казва в съобщение на официалния сайт на "червените", подписано от Ганчев, Инджов и Стоичков.


 


"Друг интересен факт е, че доста идентични дела, заведени от други футболисти и агенти като Иван Боладо, Сивард Спрокел, Хуан Уриарте и т.н, ЦСКА справедливо и законно спечели съдебните битки именно в тези споменати футболни институции. И забележете!


 


Откакто се върна в активна роля и власт „управленецът“ Борислав Бисеров Михайлов всички останали дела по същите казуси бяха загубени от ЦСКА. Нищо не казваме, никого не обвиняваме, само напомняме тази поредна „случайност“, от която пак потърпевш е най-великият български клуб. 


 


 


Но … нека е жив и здрав, без да забравя, че Господ гледа! За финал, драги армейци, нека се запитаме: КОЙ директор с какви съображения и по каква футболна логика е подписвал и не е спазвал тези договори с произтичащите от тях подобни неустойки? Кое спортно-техническо ръководство е позволило да се привличат подобни знайни и незнайни футболни виртуози, които без една изиграна минута за ЦСКА сега да търсят милиони?


 


Кой сега в цялата ситуация се е наредил на опашката, за да намаже дебело филията? Това не е въпрос с повишена трудност… Както се казва - знаем се. Парите ще бъдат платени! И дано да са последните източени заради безхаберие и безотговорност финансови средства от клуба!", допълват собствениците на ЦСКА.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху