Свързани новини

08.09.2014 15:21

Нова надежда: България започва евроцикъла срещу Азербайджан

Видян 1095 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният отбор по футбол на България започва своя квалификационен цикъл за Европейското първенство във Франция през 2016 г. Надеждите за пореден път са налице, но само от момчетата на Любослав Пенев зависи дали отново ще си останем с празни ръце или най-накрая това поколение ще успее да се класира на голям футболен форум.


Първото препрятствие е селекцията на Азербайджан. Мачът е с начален час 19:00 ч. и ще се играе в столицата Баку. В състава на азерите не личат никакви известни имена, но треньорът им е старият познайник германецът Берти Фогтс – мениджърът, който бе начело на Бундестима през 1994 г., когато България елиминира световния шампион на Мондиала в САЩ. Това означава, че Териера със сигурност ще мотивира своя отбор до крайност. Силните страни на състава на Азербайджан са грубата игра, накъсване на темпото и контраатаки.


Големият отсъстващ за България е капитанът Ивелин Попов. Попето пострада жестоко след сблъсък със Светослав Дяков при тренировъчна игра на джитбол и се наложи нападателят да легне на операционната маса. Фаворит за капитанската лента в отсъствието на Попов е защитникът на английския Фулъм Николай Бодуров.


Останалите отбори в групата са Италия, Хърватия, Норвегия и Малта. Първите два състава с най-много точки се класират директно за Франция, а останалите се на трето място от всички групи играят баражи помежду си.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци