Свързани новини

10.12.2014 12:15

Нова мащабна акция срещу черното тото проведоха УЕФА и МВР

Видян 1436 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мащабна акция срещу черното тото в българския футбол бе проведена днес. Редица играчи бяха привиквани за разпит в Министерството на вътрешните работи, където трябваше да обясняват съмнителни действия по време на мачове и дали са манипулирали резултатите на отборите си.


Спецоперацията е проведена със съдействието на представители на УЕФА. Основното разследване е насочено към срещите на Локомотив Пловдив от миналия сезон, когато собственик на тима бе Константин Динев. Най-популярните лица, разпитани от МВР вчера бяха капитанът на ЦСКА Александър Тунчев, крилото на Локо София Йордан Тодоров и 4-кратният голмайстор на А група Мартин Камбуров, предаде Блиц. И тримата са били част от пловдивските железничари при управлението на Коко Динев.


Както е известно, през този сезон по препоръка на Европейската футболна централа бе наложена глоба от 10 000 лева на Марек, заради съмнения за участието на тима от Дупница в срещи с предизвестен край. През миналия също имаше много сигнали от страна на УЕФА за манипулирани двубои от А група. Преди старта на Евро 2014 за юноши до 19-годишна възраст в националния отбор на България избухна тото скандал, заради който от състезателни права бе лишен халфът на Лудогорец Стивън Петков. От асоциацията на букмейкърите дори включиха държавата ни на челно място в списъка на страните, в които се уговарят най-много мачове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни