Свързани новини

11.11.2020 13:00

Nostrabet: Спортна игра с 50 лв. награда в Palms Bet

Видян 2813 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Едва ли има по-приятна възможност за спортните фенове от безплатните игри. Те не изискват правенето на залог, използването на личната сметка или изпълнението на някакви по-специфични условия. Въпреки това можем да забележим, че реномираните брандове винаги са готови да забавляват своите почитатели с подобни безплатни игри, а опитните играчи знаят много добре, че това е още един сертификат за качество.
Безплатните игри определено се радват на особен успех, но не трябва да забравяме, че има още една подробност - условието на играта. За създаването на лоялни потребители е необходимо да открием просто правила за игра, които ясно показват какво може да бъде спечелено, какви са неговите условия за игра и много други. Малките подробности винаги са били от особено значение.



В платформата на Палмс Бет ще открием точно това ниво на професионализъм. Всеки регистриран потребител може да участва в тази игра, а основното изискване е да познае точен резултат, но най-важното е, че всеки има право да направи една прогноза. Футболната среща се смята за приключила, когато изминат 90-те минути с евентуални продължения, но допълнително време и дузпите няма да се смятат.
С други думи, ако двата отбора завършат 2х2, това ще е крайният резултат на срещата и окончателен победител няма да се търси и разглежда след последния съдийски сигнал на редовното време. По традиция, букмейкърът обича да напомня, че само един играч ще получи наградата под формата на безплатен залог. В случай, че същият е познат от двама или повече играчи, победител ще бъде онзи, който дава прогнозата по-рано.
Друга важна подробност е, че играчът сам ще трябва да активира своето право на безплатен залог, получавайки специален код на своята електронна поща или евентуално на мобилния телефон - зависи какво е предоставил като форма за контакт. Спортните фенове могат да се възползват и от код за оферта от palms bet, предлагащ още по-добри възможности за забавление в платформата. Нека обаче напомним и какво представлява опцията за безплатен залог.



По своя смисъл, тя позволява на играча да направи залог, но без да използва своите собствени средства. Ако загуби, практически не губи нищо, но ако спечели, получава самото стойността на печалбата, но без да получава средствата от самия залог. По този начин може да е спокоен, че има шансове само за печалба, но не и за загуба.



Можем да останем приятно изненадани от факта, че това не е единственото такова предложение. Друга възможност за спортните фенове е така наречената игра Survivor. Точно като доброто телевизионно риалити, това предложение има за цел да намери един от най-добрите футболни експерти с помощта на цял месец в спортни прогнози. Тук брандът предлага различни спортни дербита всеки ден и всеки участник спокойно може да направи своята прогноза в рамките на 5 дена.



С други думи, ако днешният мач не може да бъде сигурен, може следващият ден да е малко по-добър. За всяка прогноза играчът получава точка, а първият, който събере десет точки е победител и получава голямата награда от 1000 лв. Средствата идват отново под формата на безплатен залог и могат да се използват в системата за инкасирането на реални печалби. Ако обърнем внимание на списъка с победителите, както и на класирането, можем да бъдем категорични, че тук забавлението наистина е гарантирано.
И нека не забравяме, че това са само безплатните игри, а що се отнася до портфолиото на платформата, то може да предложи още много забавления, както в казиното, така и в секцията със спортни залози. Без съмнение можем да заявим, че този бранд се старае да намери най-добрите и точни възможности за предоставянето на истински предизвикателства и го прави.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец