Свързани новини

25.10.2021 10:13

Никога няма да управлявам с Михайлов: Бербатов

Видян 1026 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Димитър Бербатов коментира изминалия конгрес за избор на нов президент на БФС. Бившият нападател загуби битката за президентското място от Борислав Михайлов с 230 на 241 гласа, а сега попита защо все още нищо не е заявено в търговския регистър. Ето какво заяви още Бербатов по време на откриването на детския футболен комплекс Sofia Footbal Lab:


Все още в търговския регистър не е заявено нищо за регистриране на новото ръководство на БФС, което е странно. Защо не е направено, трябва да ги питате. Протокол няма от самото събрание, което се случи, отборите трябва да го искат, за да знаят какво е станало. И най-важното, което трябва да кажа, е, че ако в този протокол не е записано, че водещият на конгреса каза: "483 присъстващи и са нужни 242 гласа", за да се вземат важните решения и както пише в устава на БФС, които някои го цитират като Библия, но не го спазват, мнозинството се определя от присъстващите. Ако в протокола не е записано това, значи са го фалшифицирали.


"Не може да се случи никога да работя с Михайлов. Имам си хора и екип, с които искам да работя. Различни поколения сме, начините ни на мисления са различни, вижданията ни за някои неща са тотално различни. Това никога не може да се случи”, каза голмайстор номер 1 в историята на България относно предложението на Михайлов за съвместна работа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 25.10.2021 20:04

    Кой реве за тебе Бербо ? Мислиш се за много велик .Забравяш че зареза националният ни отбор и отказа да играеш за нашата Родина .Игра в Индия и там ти биха дузпата , но нали за пари си алчен ...и сега пак за пост се бориш да учат децата ти у Англия...не наял се пуяк надут....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец