Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси даде първото си интервю след спечелената световна титла от Мондиал 2022. Пред радио Urbana Play той говори по различни теми, свързани с триумфа в Катар.

Свързани новини

01.02.2023 15:27

Нямаше по-подходящ момент, в който да спечеля световната титла: Меси

Видян 2721 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси даде първото си интервю след спечелената световна титла от Мондиал 2022. Пред радио Urbana Play той говори по различни теми, свързани с триумфа в Катар.


„На 18 декември всичко се промени за мен. Толкова много си мечтаех за световната титла, желаех я през цялата си кариера и тя дойде почти в края. Господ ми го беше подготвил. Нямаше по-подходящ момент от този. Същото важи и за Копа Америка. Благодаря му всеки ден, няма какво повече да искам от Бог. Целувката към трофея преди да го вдигна? Купата ме повика и ми каза: “Това е, ела и ме грабни, сега можеш да го направиш”. След мача помахах на моето семейство, защото исках да им кажа:


“Това е, свърши се” след толкова време и страдания с националния отбор и загубени финали. Винаги бях близо, но трофеите не идваха. Толкова дълго време получавах много критики отвсякъде. Винаги съм искал да покажа колко съм силен, но вътрешно много страдах. Не толкова за това, че не печелех, а заради несправедливите неща, които се казваха за мен. Това е което ме дразнеше и нараняваше”, каза Меси.
Меси изрази съжалението си, че Марадона не можа да го види световен шампион.

„Ако той беше на финала, щеше да ми връчи трофея. Тази снимка щеше да е много приятна. Поне да беше успял да види всичко това заради цялата му любов към националния отбор и желанието му да се случат тези неща. Мисля, че както Диего, така и много хора, които ме обичат и ми желаят доброто, ни дадоха сили за всичко”, каза още Меси.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец