Прокуратурата поиска до две години затвор за футболиста, което по испанските закони означава условно наказание, уточнява БТА. Прокурорите също искат глоба от 10 милиона евро.

Свързани новини

19.10.2022 16:27

Неймар пред 5 г. затвор: Нямам участие в преговорите за трансфера си в Барселона

Видян 1959 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бразилският футболист Неймар заяви пред съда в Барселона, че не е участвал в преговорите за трансфера си от Сантос на Камп Ноу през 2013 г. Той каза, че е подписал това, което е посочил баща му, който е и негов мениджър.
Нападателят и още осем души, включително родителите му, са изправени пред съда по обвинения в измама и корупция, покрай преминаването му в Барселона. Сред обвиняемите са бившите президенти на каталунците Хосеп Мария Бартомеу и Сандро Росел, както и бившият ръководител на Сантос Одилио Родригес.


"Не съм участвал в преговорите. Баща ми винаги се е грижил за това и винаги ще го прави. Подписвам всичко, което ми каже да подпиша. Да играя за Барселона винаги е било моя мечта, детска мечта", каза Неймар пред съда в първите си показания в процеса, който започна в понеделник.


Всички обвиняеми отрекоха да са извършили нарушения.
Инвестиционната група DIS имаше право на 40 процента от трансфера на Неймар, но съобщи, че е получила по-малка компенсация, тъй като част от сумата за трансфера е била скрита. Прокурорите обявиха, че замесените са се опитали да прикрият истинската стойност на превода, за да платят по-ниска комисионна.
DIS обвини Неймар и баща му в корупция и измама и поиска финансова компенсация. Медиите в Испания писаха, че бразилецът може да получи петгодишна присъда.


Прокуратурата поиска до две години затвор за футболиста, което по испанските закони означава условно наказание, уточнява БТА. Прокурорите също искат глоба от 10 милиона евро.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а