Според The Times той е казал на клуба, че би искал да му бъде позволено да напусне, ако бъде подадена подходяща оферта за услугите му. Говори се, че той е уверен, че му остават три или четири години на най-високо ниво и ще се бори за трофеи - Юнайтед не е вдигал сребърна купа от 2017 г. насам.

Свързани новини

04.07.2022 11:12

Не пускат Роналдо да избяга от МанЮнайтед

Видян 3905 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Манчестър Юнайтед вече отговори гневно на съобщенията за желанието на Кристиано Роналдо да напусне "Олд Трафорд" това лято, като му каза "няма шанс".

През последните няколко месеца португалската суперзвезда неколкократно бе свързвана с шокиращо напускане на клуба - по-малко от година след емоционалното му завръщане от Ювентус.

Нападателят е разбрал, че е много разочарован от неуспеха на страната да се класира за Шампионската лига през миналия мандат - докато възприеманата липса на трансферни дела е огромен източник на разочарование за 37-годишния. Сега, изглежда, той е изявил най-голямото си желание да напусне.


Според The Times той е казал на клуба, че би искал да му бъде позволено да напусне, ако бъде подадена подходяща оферта за услугите му. Говори се, че той е уверен, че му остават три или четири години на най-високо ниво и ще се бори за трофеи - Юнайтед не е вдигал сребърна купа от 2017 г. насам.

Разбира се, все още не е ясно дали сделката за нападателя ще бъде възможна, тъй като редица клубове вече са свързани с негови услуги. Бившият клуб на Ювентус вече е свързван с него, а агентът Хорхе Мендес също е провел среща с новия собственик на Челси Тод Бьоли и нападателят е бил споменат.

След тази среща "червените дяволи" заеха ясна позиция относно евентуално напускане. Според източник от "Олд Трафорд" клубът е останал бесен от съобщенията за срещата на Мендес с Бьоли и че Роналдо ще остане в клуба в обозримо бъдеще.


"Кристиано не се продава", казва източник пред Mirror Football. "Искаме - и напълно очакваме - той да бъде с нас и през следващия сезон. "

Това е позицията, която заемат и настоящите му съотборници, докато новият шеф Ерик тен Хаг се подготвя да ръководи първия си сезон на "Олд Трафорд" след преминаването си от Аякс. Португалският му сънародник Бруно Фернандеш заяви, че не очаква "червените дяволи" да искат да продадат 24-кратния нападател след личен разговор извън сезона.


 Снимка: Getty


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!