Тогава ставаше дума за две изолирани ситуации, от които получихме попадения. Срещу Мексико бяхме наясно, че трябва задължително да спечелим. Знаехме, че за нас световното първенство започва наново и съответно трябваше да си свършим работата", завърши нападателят.

Свързани новини

28.11.2022 10:26

Не можем да се предадем сега, остават ни само финали: Меси

Видян 2886 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световното първенство започва наново за Аржентина. Това каза лидерът на южноамериканците Лионел Меси след успеха над Мексико с 2:0. Седемкратният носител на Златната топка поведе тима си, като вкара първия и асистира за втория гол в срещата.


"Не можем да се предадем сега. Пред нас остават само финали и нямаме право на грешки", каза емоционалният Меси след срещата.


Аржентинските футболисти празнуваха с феновете си след успеха, като Меси открои колко е важна положителната нагласа в отбора.


"Бяхме наясно, че след загубата от Саудитска Арабия хората ще реагират по този начин, но мисля, че отговорихме по добър начин. В този тим сме заедно от дълго време насам. Поражението в първата среща ни струваше много. Тогава ставаше дума за две изолирани ситуации, от които получихме попадения. Срещу Мексико бяхме наясно, че трябва задължително да спечелим. Знаехме, че за нас световното първенство започва наново и съответно трябваше да си свършим работата", завърши нападателят.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са