Плеймейкърът на испанския Барселона Хуна Карлос Наваро направи фантастичен мач при загубата на неговия тим от ЛА Лейкърс със 104:108 в приятелска среща, играна в "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис.
19.10.2008 16:13

Наваро с 34 точки за Барса в мача срещу Лейкърс

Видян 1122 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наваро с 34 точки за Барса в мача срещу Лейкърс


Плеймейкърът на испанския Барселона Хуан Карлос Наваро направи фантастичен мач при загубата на неговия тим от ЛА Лейкърс със 104:108 в приятелска среща, играна в "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис. Бившият гард на Мемфис Гризлис отбеляза цели 34 точки за 41 минути на терена, като бе единственият състезател в тима на каталунците от олимпийския състав на Испания от Игрите в Пекин. Тогава на финала в края на август "Ла Фурия" отстъпи на САЩ със 107:118.


Яка Лакович и Ерсан Илясова се отличиха с по 15 точки при поражението на Барса. Лейкърс спечели срещата без особени проблеми. Момчетата на Фил Джексън водеха в резултата през цялото време и не изпуснаха инициативата до края на двубоя. Гостите от Испания на няколко пъти намаляваха разликата до 4 точки, но бяха далеч от възможността за някакъв обрат.


Най-резултатен за "Езерняците" бе MVP на миналия сезон в НБА Коби Брайънт с 28 точки, испанското мощно крило Пау Гасол, който добави 13 точки и 5 борби, а с още 13 точки за победата допринесе центърът на Лейкърс Андрю Байнъм. Двубоят бе част от програмата на съвместната инициатива на НБА и Евролигата - Euroleague Basketball American Tour 2008. На Барса й предстоят още 3 двубоя с тимове от НБА по време на престоя отвъд Океана.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец