Свързани новини

08.09.2008 09:35

Националите се измъкнаха от 1-ва загуба в квалификациите

Видян 818 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В събота вечерта българският национален отбор направи равенство 2:2 с Черна гора. След много слабо второ полувреме Благой Георгиев донесе точката на нашите в 92-та минута.


Мачът започна много добре за възпитаниците на Пламен Марков, които поведоха в резултата в 11-ата минута. След чудесна атака на националите Велизар Димитров подаде на Стилиян Петров, който влезе в наказателното поле и с прецизен удар отбеляза във вратата на Черна гора. До края на полувремето „лъвовете“ изпуснаха три положения чрез Генчев, Миланов и капитана Бербатов. Черногорците също имаха своите шансове, но добри намеси на Димитър Иванков не позволиха да се стигне до гол в българската врата. В 39-ата Вучинич от домакините удари греда директно от корнер. След почивката момчетата на Марков се отпуснаха, но въпреки това в 59-ата минута стигнаха до голово положение пред вратата на Полексич ,дело на Велизар Димитров. Само три минути по-късно Мирко Вучинич наказа Иванков със страхотен удар от фаул- за 1:1. От там нататък мачът се играеше предимно в нашата половина. Това доведе до неприятна ситуация в двубоя. Десет минути преди края Станислав Ангелов направи дузпа, получи втори жълт картон и се наложи да напусне игра. Йоветич реализира наказателния удар и направи 2:1. Останали с 10 души Бербатов и компания се опитаха да натиснат домакините. В даденото от съдията продължение след перфектно изпълнен фаул Благой Георгиев спаси отбора от поражение и донесе едната точка на нашите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион