Свързани новини

02.06.2020 10:31

Наско Сираков е новият собственик на Левски

Видян 1652 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наско Сираков официално е новият собственик на Левски. Това стана факт, след като акциите на клуба му бяха джиросани от досегашния собственик на сините Георги Попов. Близкият до Васил Божков бизнесмен прехвърли безвъзмездно на синята легенда 86,6 % от акциите на клуба. Сираков от своя страна направи обръщение към феновете на сините:


"Скъпи левскари, От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на ПФК Левски АД.


Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба. Тъй като се нуждая от време, за да се запозная детайлно със ситуацията в Левски, моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни когато ще се състои първата ми пресконференция.


В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача – с Лудогорец в Първа лига и с Локомотив (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.


Дела трябват! Само Левски!", гласи обръщението на новият силен човек на Герена.


Неотдавна вече бившият финансов благодетел на сините Васил Божков пък сподели в социалните мрежи, че синият клуб отново ще бъде хвърлен в задкулисието и ще бъде превърнат в инструмент за политически натиск. Според него финансовото бъдеще и независимост на Левски отново ще бъдат поставени под въпрос. Божков добави, че отново ще бъдат изнудвани фирми, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на Герена.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Стар леФскар - лепилар 02.06.2020 11:46

    Обявиха новият собственик на хунтата ФК „Джингиби-Спартак“??? Остава на първо време да спечели около 2 млн. лева за данък на хартийките!!! На покер ли ще ги спечели или на карти Наско-Раев, или ще драсне към ротативките ???! Който намери решението, го очаква награда от 1000 монголски тугрици. Ако е привърженик на тези говеда, ще получи и бала люцерна, тъй като на добичетата им трябва храна !!! Защото всичко потъва в бермудския триъгълник - Подуяне–Сухата река–Хаджи Димитър, където умира всичко, спортната класа, морал и доблест !!!

  • 002 АЛЛАХОПРИГОДЕН 02.06.2020 11:46

    Насо-Раев: От днес съм горд собственик на 32 милиона лева ДЪЛГ !!! Чакам спонсори, от джихадисти и наркомани до министри и депутати !!!

  • 001 Anonimen 02.06.2020 11:40

    По-голяма гавра,фк -Левски и по социализма не е понасял!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес може да се окажете изправени пред изпитания в работната среда

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес може да се окажете изправени пред изпитания в