Свързани новини

03.11.2010 16:01

На тате вратарчето мъсти на немци

Видян 1391 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският национал Николай Михайлов бе с основна заслуга за историческата победа на Твенте с 2:0 като гост над Вердер. Първата победа за шампиона на Холандия в най-комерсиалния клубен турнир на Стария континент заплете неописуемо ситуацията в група А. Синът на шефа на БФС Боби Михайлов направи чудеса от храброст под рамката на Везерщадион и медиите се скъсаха да го хвалят за блестящия му рефлекс.  


"Това бе един невероятно вълнуващ мач. Играта бе много динамична. И двата отбора имахме добри възможности за гол. Ние обаче бяхме по-концентрирани и това направи разликата", заяви щастливият Ники Михайлов пред клубната телевизия на Твенте.


"Бяхме се подготвили добре за това гостуване. Знаехме как и къде да нанесем удар на Вердер, направихме го. Червеният картон на Торстен Фрингс ни помогна. Така се отвори повече пространство на терена и ни бе по-лесно да заиграем по нашия си начин", допълни бившият вратар на Левски и Ливърпул.


"Това е голям успех. Сигурен съм, че феновете ни са много доволни. С тази победа отново възвърнахме шансовете си да преодолеем групата. Оптимист съм и мисля, че ще излезем от нея. Във всеки мач излизаме за победа. След като изиграем шестата среща ще видим къде сме се класирали", коментира още Ники.


До онази вечер той живееше с кошмарните си спомени за Вердер. Преди 4 години като играч на Левски талантът допусна фрапантна грешка по време на мач срещу тима от Бремен в Шампионската лига. Младокът не успя да ритне върнатата към него от Лусио Вагнер топка и тя влезе във вратата му, а сините загубиха с 0:3.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество

Очаква ви ден, изпълнен с вдъхновение и творчество.