Според него постоянното отсъствие на националния отбор от големи първенства е логично

Свързани новини

06.10.2022 15:20

Мисията ми е да поправя грешките в българския футбол: Бербатов

Видян 3427 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Бившият нападател Димитър Бербатов заяви, че мисията му е да поправи грешките в българския футбол. Той каза, че след състезателната си кариера е направил нова стъпка, която приема за свой дълг и за дълг към хората.


"Животът ми е свързан с това да обикалям из страната, да говоря с хората, да разбирам какви проблеми имат те и как могат да бъдат поправени. Става въпрос за това да им се покаже, че промяната е тук и тя е наложителна", каза Бербатов в интервю за Скай спортс.


"Когато се върна назад и се сетя за проблемите, които имахме - те все още са там, но са по-големи. Мисията ми сега е да поправя тези грешки, така че по-младите поколения, които идват след мен, да не страдат така, както страдах аз. Докато не успеем, това е моята мисия", заяви Бербатов.


Според него постоянното отсъствие на националния отбор от големи първенства е логично. "Когато изградиш отровна култура, се заразяваш. Ако искаш да спреш това, трябва да отрежеш главата - метафорично казано и да започнеш да градиш нещо ново. Футболната общественост е 100% зад нас, защото вижда в наше лице новото начало. Времето за промяна отдавна изтече. Тя трябва да дойде", добави бившият футболист.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец