Свързани новини

24.06.2009 12:45

Миланов: Искам да сменя обстановката, но Левски си е Левски

Видян 1477 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от основните играчи на Левски Живко Миланов призна, че би искал да смени обстановката, преминавайки в клуб от Западна Европа, информира БГНЕС.


"Малко ми е неприятно, като медиите ме пращат всеки ден някъде. Аз съм си футболист на Левски. Затова трябва да говори моят мениджър Лъчо Танев. Говорил съм с него, знам че има интерес към мен. Предпочитам да го запазя за себе си. Ще призная, че едно от предложенията идва от Италия", разкри пред Гонг Миланов. "Искам да сменя малко атмосферата, но Левски си е Левски. Остана ли тук, ще дам всичко от себе си, за да постигнем целите си. Все пак аз съм юноша и почитател на този клуб", отсече още националът на България.


"Може би информациите за трансфер ми влияят, но гледам да не чета много и да не слушам", продължи по темата Миланов. "Близък съм с Макриев, ние играехме заедно при юношите на Левски. Неговото привличане е плюс за нас", декларира Живко. "Не ме притесняват натоварванията, защото са като всяка година. Надявам се, че ще се подготвим добре след кратката почивка", спомена Миланов. "След 20 дни са мачовете от квалификациите за Шампионската лига, дано сме готови. Тези съперници не могат да бъдат критерии за Левски. Не трябва да подценяваме никой, защото видяхме какво стана миналата година", продължи десният бранител на шампионите. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби