31.12.2008 10:05

Мартин О'Нийл хвали отново Стенли

Видян 920 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Астън Вила Мартин О'Нийл предизвика своите играчи преди двубоя с Хъл Сити да покажат, че могат да издържат на убийственото темпо в Премиърлийг и да се класират за Шампионската лига през следващия сезон.


Североирландският специалист заяви преди гостуването на "Кей Си Стейдиъм": "Битката е тежка! Няма нищо лесно в тази лига, а ако някой клуб има някакво предимство то това е така, защото е кипял в тази битка и преди. Тези клубове, които знаят какво да правят всяка година, имат предимство. Ние сме се концентрирали върху това играчите да са подготвени, защото имаме толкова много мачове пред себе си. Трябва да покажем нужното желание и всеотдаденост през следващите пет месеца. Ще трябва да достигнем лимита си. Ще губим мачове, които е трябвало да спечелим, а ще побеждаваме в двубои, които е трябвало да загубим. Но в крайна сметка най-важни са точките в края на сезона. Мачът с Хъл Сити тази вечер ще бъде тежък. Те изненадаха много хора от началото на сезона и играят фантастично. Спомням си много ясно победата над Арсенал на "Емирейтс", тъй като след този мач всички в лигата разбраха, че тук не става въпрос за случайност". О'Нийл похвали и своите играчи: "Ашли Йънг и Габриел Агбонлахор са фантастични този сезон и аз не мога да искам нещо повече от тях. Ние обаче не сме на тази позиция само заради тези две момчета. Имаме и други играчи, които играят прекрасно. Стилиян Петров прави невероятен сезон. Гарет Бари, въпреки цялата сага с Ливърпул, се успокои и блести. Целият отбор показа класа, защото за да печелиш в Премиършип е много, много трудно". /БГНЕС


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни