Боксовият промоутър Еди Хърн смята, че мачът между Дерек Чисора и Кубрат Пулев на 9 юли в Лондон ще е ключов за бъдещето на двамата боксьори

Свързани новини

30.06.2022 15:09

Мачът Пулев - Чисора ще бъде последен шанс за единия и пенсия за другия: Еди Хърн

Видян 4271 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Боксовият промоутър Еди Хърн смята, че мачът между Дерек Чисора и Кубрат Пулев на 9 юли в Лондон ще е ключов за бъдещето на двамата боксьори. Според него победата ще бъде последен шанс за единия от двамата да продължи битката за световната титла в тежка категория, а загубата ще означава почти сигурно пенсиониране.



Кобрата победи опитния британец през 2016 година в мач за европейската титла в Хамбург (Германия) и по този начин си осигури мач за световната титла. Нов успех над Чисора ще подпечата битка на Кобрата с някое от топ имената в дивизията. Именно затова Кубрат трябва да спечели на всяка цена, ако иска да има последен трети шанс за пояса. Този път срещата му с Чисора ще бъде на английска земя - в зала О2 в британската столица.



41-годишният Пулев има само един мач след загубата си от Антъни Джошуа в мач за световната титла - победа над Джери Форест през май, докато 38-годишният Чисора е в серия от три поредни загуби и общо седем поражения в последните си 14 мача."Чисора трябва да спечели този мач, защото не може да продължава да губи, макар и на високо ниво. Ако загуби и този мач, предполагам, че ще трябва да спре с бокса. Същото се отнася и за Пулев", коментира Хърн, който е мениджър на Чисора.



"Не мислехме, че Пулев ще се съгласи на този мач, но той прие и всичко стана много бързо. Бях приятно изненадан, че стигнахме до договорка", допълни Хърн, който разкри, че очаква различен мач от онзи преди шест години, който бе в по-бавно темпо и с тактическо надлъгване.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...