Двубоят на "Тала Стейдиъм" бе наблюдаван от легендата на българския футбол и играч с най-много мачове за националния отбор - Стилиян Петров, както и голмайстор номер 1 на Република Ирландия - Роби Кийн.

Свързани новини

27.07.2022 09:37

Лудогорец загуби в Дъблин, но продължава напред в Шампионската лига

Видян 4490 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лудогорец загуби гостуването си на Шамрок Роувърс с 1:2, но въпреки това се класира за третия предварителен кръг на Шампионската лига. В първата среща футболистите на Анте Шимунджа победиха с 3:0, предаде БНР.


В 21-ата минута Бърк стреля с глава, а Падт отрази удара му с една ръка. Топката се върна у Аарън Грийн, който откри резултата - 1:0.


В 51-ата минута Кафумана Мануел Шоу си изкара втори жълт картон, след като фаулира Гари О'Нийл в центъра на терена и съдията Мареска от Италия го изгони.


В края на срещата беше драматично. В 88-ата минута Айдому Емаку отбеляза втори гол за Шамрок и върна надеждата на домакините за чудо. 


В първата минута на добавеното време Каули Оливейра се разписа за Лудогорец, с което гарантира на тима си минимум участие в групите на Лига Европа.


Двубоят на "Тала Стейдиъм" бе наблюдаван от легендата на българския футбол и играч с най-много мачове за националния отбор - Стилиян Петров, както и голмайстор номер 1 на Република Ирландия - Роби Кийн. 


Следващият съперник на българския шампион ще бъде Динамо Загреб. Хърватите елиминираха Шкупи (Република Северна Македония) след успех с 1:0 като гост и равенство 2:2 в Загреб.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали