Лудогорец

Свързани новини

05.06.2023 10:22

Лудогорец обърна Левски и гледа към титлата

Видян 1477 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Лудогорец се възползва от грешката на ЦСКА-София и се върна на първото място в класирането на Първа лига, след като победи с 3:2 Левски в мач от 34-тия кръг. Шампионите изоставаха с 1:2, но стигнаха до обрата.


В началото на мача и двата тима не успяваха да организират добри атаки. Лудогорец получи спорна дузпа в 23-ата минута. Келиан ван дер Каап игра с ръка при центриране от пряк свободен удар, но беше бутнат от Игор Тиаго преди това. Съдията Никола Попов прецени, че няма нарушение в атака и даде дузпа за Лудогорец, отбелязана от Кирил Десподов. Десет минути по-късно Левски изравни. Патрик-Габриел Галчев центрира, а Илиян Стефанов се разписа отблизо.


В 60-ата минута Левски стигна до пълния обрат. Филип Кръстев навлезе в наказателното на орлите и опита изстрел, а топката рикошира в Игор Пластун и залъга Падт, който я изгледа как влиза във вратата му.  В 66-ата минута влезлият като резерва Якуб Пьотровски изравни за домакините след удар с глава след корнер, а шест минути след това Лудогорец поведе и не изпусна преднината си до края на мача.


Лудогорец вече има 82 точки и води с точка пред ЦСКА-София преди последния кръг в сряда. В него тимът на Ивайло Петев гостува на Черно море във Варна, а за ЦСКА-София предстои вечното дерби с Левски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и