Свързани новини

15.09.2014 10:49

Любо Ганев: Няма никаква мотивация, броим годината за нулева

Видян 1553 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След провала на Световното първенство по волейбол вицепрезидентът на Федерацията Любомир Ганев призна, че на националите им липсва мотивация.


„Наистина виждате, че няма почти никаква мотивация за игра, нищо не се получава, не ни върви, не смеем да рискуваме, дори когато имаме пълно основание да го правим. Надявам се, колкото се може по-бързо, да свършва тази година и да мислим догодина за Световната лига, за европейско първенство и всички състезания, които ни очакват“, заяви Ганев пред TV7.


Според него тази година трябва да я броим за нулева. „Много държави са имали нулева година. Полша – миналата, Италия – тази. Има и други страни. Наистина, случва се. Годината тръгва и се появяват и малшанс, и травми или пък неправилно изиграване на някои важни топки в мачовете“, завърши Ганев.


Селекционерът на отбора Пламен Константинов също изрази разочарование от своите играчи. „Разочарован съм от моя отбор. Отборът ми не показва нивото, което би трябвало да показва. Това наистина ме притеснява“, коментира  Константинов.


Припомняме, че България стигна до втория етап на първенството, но съкрушителни загуби от Канада, Русия, Бразилия и Куба оставиха Андрей Жеков и компания без никакви шансове за класиране в Топ 6.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец

Днес насочете вниманието си към семейството и домашния уют

Днес насочете вниманието си към семейството и