Той се върна в зората на новия век, когато бе водещ в bTV на предаването "Формула плюс". "Раздавахме награди, включително апартамент, леки коли. Беше много забавно", сподели с усмивка Любо.

Свързани новини

26.11.2022 07:41

Не се разбрахме с Мартин Стоев за пари: Любо Ганев

Видян 4059 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Миналата седмица италианецът Андреа Буратини замени начело на националния отбор на България за младежи до 21 години Мартин Стоев. Час след заседанието на Управителния съвет на БФВ президентът на централата Любо Ганев бе гост в подкаста За спорта без клишета по bTV.


„Знаете, че Мартин Стоев искаше да води мъжкия национален отбор. Беше сред обсъжданите имена, но УС взе друго решение и се спря на Пламен Константинов. 25 човека са в управата, всичко се слага на масата, дават се мнения и накрая "Глас народен, глас Божи". Мартин води този отбор 4 години, опитах се да го уговоря остане. Предстои им световно първенство на момчетата. Условията, които искаше, нямаше как да му бъдат подсигурени.


Нямаме възможност да плащаме на треньорите на подрастващите, както в мъжкия и женския представителен тим. Просто не успяхме да се разберем за финансовите условия. Мартин направи много за този отбор и за волейболна ни като цяло и заслужаваше да води отбора на световни финали.


Но каза, че няма да продължи при досегашните условия. Никой не може да му отнеме заслугите и никой не ги омаловажава", коментира в студиото на bTV Ганев.






 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог