Свързани новини

24.11.2008 10:34

Левски с победа в негостоприемния Перник

Видян 1478 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на Левски продължи да диша във врата на вечния си съперник ЦСКА, след като бе категоричен с 2:0 на взривоопасния стадион „Миньор“. И двата гола бяха дело на тарана Георги Иванов – Гонзо, като до ексцесии между двете агитки не се стигна, ако се изключат замерванията със снежни топки.


Срещата се игра пред пълни трибуни, а теренът беше сравнително добре почистен от домакините. Първата част премина под превъзходството на „сините“, които през 18-ата минута имаха идеална възможност да открият резултата – след пробив на Зе Соарес и пас към непокрития Гаджев, халфът на Левски стреля ниско по тревата, но стражът на Миньор Ивайло Иванов успя да избие връхлитащата във вратата му топка. Гостите вкараха първия си гол в края на полувремето, когато Жоазиньо проби по левия фланг и поднесе топката на Гонзо, който беше безпощаден – 0:1. Още в ответната атака домакините пропуснаха да изравнят след пропуск на Трифонов.


Превъзходството на Левски продължи и през втората част, като домакините не успяха да създадат нито едно голово положение. Крайният резултат беше оформен в 63-ата минута след красив пас с пета на македонеца Тасевски, който изведе Георги Иванов сам срещу вратаря. Гонзо отново бе точен за 2:0.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог