Ето и цялото съобщение на ММС: "Министърът на младежта и спорта Весела Лечева се срещна днес с Димитър Бербатов. Двамата разговаряха за ситуацията в българския футбол, необходимостта от съвместна работа на Българския футболен съюз с държавните институции, възможностите за съществено подобряване на работата в детско-юношеските школи и за спортната инфраструктура в страната. Димитър Бербатов запозна Весела Лечева с идеите и стратегията на своя екип за развитието на българския футбол".

Свързани новини

29.03.2023 09:31

Лечева обсъди с Бербо недъзите на футбола

Видян 6828 пъти | Коментари 0
Гласували 6 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева се срещна с големия български нападател Димитър Бербатов. Двамата са обсъдили различни теми от родния футбол, а бившият състезател на Манчестър Юнайтед е представил идеите на своя екип, съобщиха от пресцентъра на Министерството на младежта и спорта (ММС).


Голмайсторът на Висшата лига от сезон 2010-2011 е основният опонент на дългогодишния президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Неотдавна Бербатов коментира решението на Софийския градски съд (СГС), с което на практика настоящият ръководител на централата бе признат за легитимен. Според Димитър обаче становището на СГС не се съобразява с практиката на ВКС и Устава на БФС.


Ето и цялото съобщение на ММС: "Министърът на младежта и спорта Весела Лечева се срещна с Димитър Бербатов. Двамата разговаряха за ситуацията в българския футбол, необходимостта от съвместна работа на Българския футболен съюз с държавните институции, възможностите за съществено подобряване на работата в детско-юношеските школи и за спортната инфраструктура в страната. Димитър Бербатов запозна Весела Лечева с идеите и стратегията на своя екип за развитието на българския футбол".







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви