Аукционната къща също така продаде потника на Джордан в откриващия мач на финалите на НБА през 1998 година за 10,1 милиона долара през септември 2022 година. Това е и най-скъпият спортен екип в историята.

Свързани новини

12.04.2023 10:59

Кецове на Майкъл Джордан продадени за 2,2 млн. долара

Видян 5065 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Чифт кецове на Майкъл Джордан от финалите на НБА през 1998 година бяха продадени в Ню Йорк за рекордните 2,2 милиона долара, предаде Ройтерс. Така те станаха най-скъпите маратонки в историята, обявиха от аукционна къща "Сотби'с".

Маратонките "Еър Джордан" са носени от фамозния гард във втория финален мач за Чикаго Булс в серията. Тогава Въздушния поведе Чикаго с 37 точки при победата над Юта Джаз с 93:88. Тогава той спечели шестата си титла в НБА и бе избран за най-стойностен играч на финалите.

От "Сотби'с" разкриха, че Майкъл Джордан е подарил обувките си на момче, което гони топките заблагодарност заради това, че му е намерило изгубено яке.

Предишният рекорд за чифт маратонки бе този на рапъра Кение Уест, който "Сотби'с" продаде за 1,8 милиона долара през 2021 година.

Аукционната къща също така продаде потника на Джордан в откриващия мач на финалите на НБА през 1998 година за 10,1 милиона долара през септември 2022 година. Това е и най-скъпият спортен екип в историята.


Снимка: Ройтерс



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния