След доброто представяне на българина се появиха информации за интерес към него в контекста и на това, че все още не бе подновил договора си с бременци

Свързани новини

29.06.2022 15:36

Искам да се наложа в Бундеслигата и да играя за България: Илия Груев

Видян 3997 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Илия Груев разкри пред вестник Билд, че неговият баща Илия Груев - старши е изиграл голяма роля за подписването на нов договор с Вердер. От клуба официално обявиха, че 22-годишният българин е продължил контракта си, който изтичаше през следващото лято.



“Баща ми знае как мисля. Той бе изцяло наясно със ситуацията. Попитах го за съвет и тенденцията при него бе ясна: Вердер. Моят агент водеше преговори и с други клубове. На първо място в главата ми обаче бе Вердер. Това е моят отбор. След 8 г. в него смятам, че мога да го кажа”, сподели доскорошният младежки национал на България.
През изминалия сезон Груев направи пробив в първия тим на Вердер. От 34 мача във Втора бундеслига той взе участие в 26 и записа 1 гол.



След доброто представяне на българина се появиха информации за интерес към него в контекста и на това, че все още не бе подновил договора си с бременци. Кикер обяви, че други два отбора от Бундеслигата го следят, а Билд прибави към тях гранда на Нидерландия Аякс.



“Вярвам, че това е истинското начало за мен. Имам амбиции. Искам да се наложа в Бундеслигата и да изиграя много мачове. Ще имам възможност да се сравня с част от най-добрите футболисти в света. Оптимист съм, че мога да надградя представянето си от миналия сезон”, заяви на пресконференция по повод новия договор Груев.
От Вердер не уточниха за какъв период е контрактът. Българинът обяви само, че той е дългосрочен. Прогнозата на германските медии е, че е поне до лятото на 2025 г.



Той засегна темата и за мъжкия национален отбор на България:
“Надявам се през септември да бъда в състава”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще