Свързани новини

17.02.2013 16:55

Илиана Раева избра треньорка на Нешка Робева

Видян 2021 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Ефросина Ангелова се е съгласила да заеме поста старши треньор на националния отбор по художествена гимнастика - индивидуално. Тя ще ръководи българките през четиригодишния олимпийски цикъл до Игрите в Рио де Жанейро през 2016 година. „Безкрайно съм щастлива. Проведохме няколко разговора, изслушах всичките й виждания за това как да протече бъдещата й работа. Напълно съм съгласна и я подкрепям. Сега тя ще се върне в САЩ, за да завърши някои лични неща и в началото на март ще бъде в България. Поисках от нея да направи концепция за бъдещата си работа, която аз да представя пред Управителния съвет. Вярвам, че за българската художествена гимнастика предстоят хубави дни“, заяви президентът на Българската федерация Илиана Раева. „Единственото нещо, което ме накара да дойда в България е новият президент - Илиана Раева, защото аз я знаех като състезател, а след това успехите й като треньор и как възвърна нещо, което си беше отишло. Аз се върнах, защото тя работи с абсолютен замах. Важното е, че продължава да търси, за да започне нещо ново и аз съм съгласна с нейното виждане. Винаги съм искала да работя с млади хора, а тя уважава мен като специалист и това мое желание. Три дни бях тук, гледах съчетанията имах някои въпроси, защото все пак 23 години не съм работила в България. За мен е важно, че треньорките са млади и ще бъдат със състезателките си. Базата в зала Раковски много ми хареса. Всички деца са хубави и самата работа ще покаже как ще издържат на натоварванията“, коментира Ефросина Ангелова. Гимнастичката е работила в треньорския екип на Нешка Робева през 90-те години, когато водеше ансамбъла на Левски-Спартак. Двете все още поддържат добри отношения за разлика от Илиана Раева, която от няколко години насам е във война с Робева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.