Срещу Катар не влязохме добре в мача, обясни специалистът

Свързани новини

29.03.2022 10:03

Ясен Петров призова за повече смелост

Видян 1135 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Трябва да бъдем малко по-агресивни и по-смели. Искам отборът да има по-голямо самочувствие", обяви селекционерът на българския национален отбор Ясен Петров преди днешната контрола с Хърватия, предаде БНР. Мачът срещу световния вицешампион е от 17 часа българско време.


 


"Срещу Катар не влязохме добре в мача. След това направихме някои грешки, които мога да нарека грешки на растежа. Все пак това е отбор на една година. Но мачовете от Лигата на Нациите идват, така че тук сега ще си създам и финалната представа за отбора", обясни специалистът.


 


"Ще бъда безкрайно откровен. В последните двубои през цялото време играем в схема 4-3-3, така ще бъде до края. Експериментирахме доста, но накрая сме спряхме на това, което най-познато за всички наши футболисти", каза още той.


 


"Хърватия има достатъчно качествени играчи за два отбора. Те едва ли ще подценят мача, а при нас това няма как да се случи, защото все пак играем със световния вицешампион. България и Хърватия са близки страни и мога да кажа, че като зрител пред телевизора винаги съм се радвал на техните успехи", завърши Ясен Петров.


 


Състоянието на Радослав Кирилов и Ивайло Чочев е стабилно, но решението за това дали ще играят днес, ще бъде взето в последния момент.




Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева