Свързани новини

16.11.2021 10:11

Ясен Петров: Искам нов договор, трябва да изпълним мисията

Видян 951 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Селекционерът на България Ясен Петров обяви след катастрофалната игра на нашите при гостуването на Швейцария, което загубихме с 0:4, че няма обяснение защо се случи този погром, но иска да продължи да води националния отбор, предаде БНР.
“Днес абсолютно нищо не се получи. Швейцария игра много силно, особено Шакири. Десният фланг ни направи доста проблеми. Поемам цялата отговорност. Неприятна загуба, с която завършихме годината. Отборът рухна. Нямам обяснение. Видяхте как бяха подкрепяни домакините, нямаше свободно място. Изведнъж рухнахме. Може би не съм направил правилните смени, може би съм закъснял, може би сме объркали състава. Искахме да освежим нападението, но и това не се получи.

За нас беше важно да подмладим отбора и се случи. Но виждате, че срещу силни противници играта не се получава. Разликата в класите е огромна", констатира Петров.
"Относно моя договор. Моето желание е да продължим да работим и да си изпълним мисията. Да се надяваме , че ще дойдат по-добри дни. Днес отборът на Швейцария ни изнесе един урок", коментира селекционерът на България, чийто договор изтича през декември.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби